Banjaluka

Raspisan konkurs za dodjelu učeničkih stipendija

Grad Banja Luka raspisuje konkurs za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola. Kao i ranijih godina, tako i ove, biće dodijljene tri vrste stipendija: prema socijalnom statusu, za uspjeh u školi i za desficitarna zanimanja. Prijave na konkurs, sa potrebnom dokumentacijom, dostavljaju se Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, putem prijemne kancelarije Gradske uprave.

Planirano je da u narednoj školskoj/akademskoj godini iz budžeta bude izdvojeno 1,6 miliona KM za učeničke i studentske stipendije.

Učenička stipendija na osnovu uspjeha u školi i prema socijalnom statusu iznosi 80 KM, a za deficitarna zanimanja 160 KM.

Deficitarna zanimanja za narednu školsku godinu su za učenike srednjih škola: varilac, kamenorezac i tehničar modelar obuće.

Konkurs je otvoren do 3. oktobra 2018. godine, a obrasci za podnošenje zahtjeva za stipendiju mogu se preuzeti ispred prijemne kancelarije u Gradskoj upravi (pretinac broj 64), ili na linku ispod teksta.

Sve informacije o javnom konkursu zainteresovani mogu dobiti puteem telefona broj: 051/244-496 ili direktno u kancelariji broj 23 Gradske urpave.

Dokumenti:

OBRAZAC

O JAVNOM KONKURSU

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!