Magazin

Dnevni horoskop za 4. septembar 2018.

Ovan

Zadovoljni ste kako posao teče svojim tokom. Ne prejedajte se, naročito smanjite unos slatkiša. Igrajte nagradne igre, danas je dobar dan za to. Vi imate jako puno ideja. Danas je pravo vrijeme da se odlučite na jednu i sprovedete je u djelo. U poslijepodnevnim časovima očekuje vas nalet emocija, pa nemojte donositi važne odluke da se kasnije ne biste pokajali.

Bik

Imate dosta energije. Posvetite se sebi, nemojte previše ugađati drugima. Pomalo ste usporeni. Ako ste sami imate šanse da upoznate neku interesantnu osobu. Ako ste, pak, u vezi, vjerovatno ćete je podići na jedan novi, viši nivo. Što se tiče prijateljskih odnosa, vodite računa koliko su oni iskreni

Loading...

Blizanci

Danas vam svi idu na živce, ustali ste na lijevu nogu. Probajte uzeti da za odmor, naspavajte se. Pojačajte i unos B vitamina. Obaveze ostavite za sutra, poslovne i privatne.

Rak

Sve Vam ide od ruke, samo ne planirajte previše stvari za danas. Družite se sa dragim ljudima. Posvetite se prijateljima. Zdravlje odlično, ljubav: tako-tako. Ne uvažavate partnerovo mišljenje što bi vam se moglo obiti o glavu.

Lav

Imate dosta obaveza, ali danas niste nešto raspoloženi za rad. Napeti ste. Odgovaralo bi vam neko kraće putovanje. Utoplite se i pijte više toplih napitaka. Danas vam nije dan za ljubav. Možda ćete saznati nešto loše o sebi iz usta nekog bivšeg partnera. Ne obazirite se.

Djevica

Budite praktični danas. Prvo odradite ono što je bitno, pa onda možete da se opustite poslije posla. Pomalo ste rasijani. Lezite, čitajte, odmarajte. Smanjite unos nikotina. Poklonite partneru dio svog vremena Slobodne Djevice – kod zubara bi mogli danas upoznati onog/onu pravog/pravu.

Vaga

Ne nervirajte se ako dođe do iznenadnih troškova. Moguće su rasprave sa partnerom. Budite prijatni prema saradnicima. Više udišite svježeg vazduha. Vaše psihičke snage i intuicija u popodnevnim časovima biće na visokom nivou. Slobodno se oslonite na njih.

Škorpija

Odličan je dan za saradnju. Potrudite se da izađete drugima u susret. Učinite nekome uslugu. Otiđite u teretanu. I danas nikom ne posuđujte novac. Javlja vam se osoba iz prošlosti. Savjet: ignorišite je.

Strijelac

Spori ste na poslu. Moguće su pohvale. Potrudite se da se ne preforsirate. Danas ćete biti opsjednuti ljubavnim životom. Nećete biti naročito realni pa povedite računa da ne napravite problem bez potrebe. Vaše umjetničke sposobnosti su veoma izražene, pa ne bi bilo loše da svoje emocije usmjerite ka kreativnom radu i iskoristite ih na pozitivan način.

Jarac

Odlično se osjećate danas. Pomalo ste usporeni. Idite u posjetu rođacima. Energija kojom ćete zračiti privući će mnoge ljude. Pazite samo da vas ne iscrpe. Oni će željeti da vi popravite njihovo raspoloženje. Vodite računa da ne bude obrnuto i da negativni ljudi ne oduzmu vašu pozitivnost.

Vodolija

Pod stresom ste zbog porodičnih problema. Provedite više vremena van kuće. Danas ćete biti i izazvani od nekog kolege koji vam se divi, ali vam pomalo i zavidi. Ovo će za vas biti veoma interesanto. Uskoro bi se moglo dogoditi da postanete sjajni prijatelji. U večernjim časovima će vaš mozak biti jako napet.

Ribe

Komunikativniji ste nego inače. Pazite šta kome pričate. Čuvajte se osoba koje previše obećavaju. Vi ste po prirodi plemenita i saosjećajna osoba. Danas ćete vjerovatno biti preokupirani nekim svjetskim problemom kao što je glad ili zagađenost okoline. Nemojte opterećivati druge ljude time. Pokušajte da shvatite da vi ne možete spasiti svijet i opustite se.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!