Politika

Vasić: SDS ne može da pobijedi jer ne znaju gdje žive, koje je vrijeme i za šta se kandiduju

Politički analitičar Rajko Vasić ocijenio je da SDS ne može da pobijedi na izborima, uprkos sadejstvu PDP-a i njegovog počasnog predsjednika Mladena Ivanića, te logistici američke Ambasade u BiH i probosanstvu na koje padaju Srbi u Srpskoj jer oni ne znaju gdje žive, koje je vrijeme i za šta se kandiduju.

“Opozicija, SDS, prije svega, ni ne pokušavaju da pobijede. Ima milion razloga zašto SDS ne može da pobijedi na izborima, ali dovoljno je da pomenem samo jedan. Oni ne znaju gdje žive, koje je vrijeme i zašta se kandiduju. Samo danas je dovoljno tragova tog nepolitičkog zločina”, naveo je Vasić u tekstu objavljenom na njegovom blogu.

Loading...

Ništa mračniji tematičar nije ni Mladen Ivanić, kaže Vasić, koji traži da mu Milorad Dodik pokaže dokaze o prisluškivanju od njegove omiljene OBA, ne shvatajući da se na “potvrdu o prisluškivanju, koje izdaje OBA, mora čekati najmanje 15 dana”.

“Politika je upravljanje državom. To znači i vremenom. Ali da bi do toga došlo, moraš najprije shvatiti gdje živiš i koji je danas dan”, ocijenio je Vasić.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!