Banjaluka

Novi krov za OŠ „Ivan Goran Kovačić“, uređen i prilaz školi

Gradonačelnik Igor Radojičić obišao je jutros Osnovnu školu “Ivan Goran Kovačić” u Lazarevu gdje je nedavno završena rekonstrukcija krova škole i asfaltiran prilaz objektu, u okviru velike, ovogodišnje akcije sanacije školskih objekata.

Tokom obilaska škole, Radojičić je ocijenio da će, zahvaljujući ovim radovima, đaci sada imati znatno bolje uslove za pohađanje nastave.

On je podsjetio da je do početka nove školske godine, Grad Banja Luka, u saradnji sa Vladom RS i Razvojnim programom UN-a (UNDP), te Vladom Bugarske, obezbijedio oko 1,9 miliona KM za rekonstrukciju 19 osnovnih i srednjih škola na gradskom i prigradskom području.

Loading...

Ovogodišnjim planom obnove obuhvaćeno je 17 osnovnih i dvije srednje škole – Elektrotehnička i Tehnička škola. Najveći dio radova izveden je tokom ljetnjeg raspusta, dok se rekonstrukcija pojedinih škola, zbog dugog procesa javnih nabavki i dinamike radova, završava ovih dana.

– Radovi su uglavnom završeni na ovih 19 škola ili se privode kraju, a mi razmišljamo da ove godine u sanaciju uključimo još jednu školu jer su potrebe za rekonstrukcijom naših škola zaista velike- istakao je Radojičić.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!