Sport

Donaruma dobio nagradu i posvetio je Mihajloviću

Golman Milana Đanluiđi Donaruma rekao je da mu je čast što je sreo legende Rosonera na proslavi povodom 120 godina kluba i posvetio je svoju nagradu Siniši Mihajloviću.

Donaruma je za to imao i dobar razlog jer mu je upravo Mihajlović prije nekoliko godina dok je bio trener slavnog kluba promijenio život.

Miha, koji se sada bori sa leukemijom kao strateg Bolonje, bacio je rano “u vatru” maloljetnog Donarumu koji je sada u Torinu dobio nagradu za najboljeg igrača do 21 godine, prenosi “Telegraf.rs”.

“Zauvijek ću biti zahvalan Siniši Mihajloviću. Imao je hrabrosti da mi pruži šansu kad sam debitovao sa 16 godina. Kažu da sam fenomen, ali samo mislim da sam radio veoma naporno”, rekao je Donaruma.

Milan već godinama posrće. Juventus dominira ligom, a Rosoneri nisu ni blizu onom timu koji je protekle decenije, tokom devedesetih, a i ranije bio moćan.

“Sresti sve šampione iz prošlosti ima veliki uticaj i čast je kada igrate na San Siru gdje su ispisane brojne stranice fudbalske istorije”, dodao je Donaruma koji će biti prvi golman Italije na predstojećem Evropskom prvenstvu 2020. godine.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!