Društvo

U “Zotoviću” otvoren simpozijum o oboljenjima perifernog nervnog sistema

U novom terapijsko-smještajnom centru banjalučkog Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” u Slatini danas je otvoren simpozijum pod nazivom “Hirurško liječenje i rehabilitacija povreda i oboljenja perifernog nervnog sistema – bazična razmatranja, kontroverze, savremeni stavovi i inovacije”.

Predavači na simpozijumu su eminentni stručnjaci iz oblasti neurohirurgije, ortopedije, plastične hirurgije, radiologije, neurologije i fizikalne medicine i rehabilitacije iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Pomoćnik direktora Zavoda Snježana Novaković Bursać rekla je Srni da će ovaj skup doprinijeti uspostavljanju saradnje zasnovane na razmjeni iskustava, naučnih saznaja i kolegijalnih odnosa.

“Kompleksnost ljudskog tijela i duše sa jedne, a širina potrebnih medicinskih znanja sa druge strane, ukazuje nam na to da jedino multidisciplinarni pristup daje kvalitetan odgovor na potrebe pacijenata”, istakla je Snježana Novaković Bursać.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!