Politika

Ivanić: Zalažem se za saradnju i dobre odnose sa svima

Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je siguran u pobjedu na oktobarskim izborima, jer se, kako kaže, zalaže za saradnju i dobre odnose sa svima, a ne za sukobe i konflikte.

“Ne želim da nam svi budu neprijatelji, već je moja zamisao da budemo dio modernog svijeta. Zalagaću se i dalje za pozitivnu i bolju Republiku Srpsku, u kojoj će ljudi biti srećni, a ne nezadovoljni i željni odlaska”, poručio je Ivanić na tribini SzP-a u Kotor Varošu.

Loading...

Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je da će, ukoliko 7. oktobra pobijedi na izborima, preduzeti pet predsjedničkih koraka.

“Prvo ću prepoloviti budžet predsjednika Republike Srpske, zatim smanjiti broj savjetnika i sa najodgovornijim ljudima krenuti da radim posao koji će građani Srpske prepoznati”, rekao je Govedarica.

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić ocijenio je da je Kotor Varoš jedna od rijetkih lokalnih zajednica koja nema problema sa razvojem i zaposlenošću, što je pokazatelj da se u postojećem političkom sistemu može napraviti dobar ambijent.

“Moramo stvarati uslove u cijeloj Srpskoj da bude ovakav privredni ambijent, a ja ću insistirati da se u vrlo kratkom roku potpuno restruktuira politika direktnih poreza, što otvara mogućnost za veću proitabilnost preduzeća”, naglasio je Čavić.

Kandidat SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nedeljko Glamočak rekao je da očekuje promjene poslije izbora, povećanje plata penzionerima i uvođenje mjesečnog dodatka za borce, uz povećanje najniže cijene rada.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!