Politika

PDP: Na izbore u što većem broju (FOTO)

„Hoćemo da zdravstveni radnici liječe bolesne, a ne da uče strane jezike. Hoćemo da policajci ne skrivaju dokaze. Hoćemo službenike koji će raditi u interesu građana“ poručio je Borenović i dodao da PDP želi dati šansu najboljima, poručio je večeras predsjednik PDP Branislav Borenović.

U Prijedoru je večeras održana predizborna tribina Partije demokratskog progresa na kojoj su se predstavili kandidati PDP-a iz izborne jedince 1.

Loading...

Predsjednik PDP-a i kandidat za Parlament BiH Branislav Borenović rekao je da je cilj PDP-a da učinimo život lakšim i boljim svim građanima Republike Srpske i da poslije izbora svi rade svoj posao.

„Hoćemo da zdravstveni radnici liječe bolesne, a ne da uče strane jezike. Hoćemo da policajci ne skrivaju dokaze. Hoćemo službenike koji će raditi u interesu građana“ poručio je Borenović i dodao da PDP želi dati šansu najboljima.

„Naša rješenja iz Programa obnove su životna rješenja. Trebaju nam stručni, kvalitetni, sposobni ljudi, bez obzira da li su članovi naše Partije ili ne. Pozivam vas da svi stanete iza Mladena Ivanića i Vukote Govedarice, jer su su ovo sudbonosni izbori i moramo na njih izaći u što većem broju – rekao je u Branislav Borenović.

Kandidat PDP-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Mladen Kulundžija rekao je da će se PDP, ali i on lično, u Sarajevu zalagati za očuvanje Dejtonskog uređenja BiH sa dva entiteta i tri konstitutivna naroda i ostanak mladih na ovim prostorima.

„Pozivam vas da u što većem broju izađete na predstojeće izbore jer je to ključ naše pobjede i ostvarenja ciljeva iz našeg Programa“ – poručio je Kulundžija.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a u Prijedoru Dalibor Grabež poručio je da su ovo izbori na kojima će narod odlučiti u kojem će se pravcu Republika Srpska kretati u narednom periodu.

„Sasvim sam siguran da su Prijedor i ova Izborna jedinica odlučili za koga će glasati na predstojećim izborima. To su Partija demokratskog progresa i Savez za pobjedu! Siguran sam da 07. oktobra SVIĆE našem narodu i Republici Srpskoj“ rekao je Grabež.

Perica Bundalo, nosilac liste kandidata za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici 1, je kazao da narod ovoga kraja i čitave Republike zaslužuje da živi kao sav normalan svijet.

„Kvalitet svake politike mjeri se kvalitetom života stanovništva, a naš Program obnove može svima obezbjediti posao, dostojanstvo i pravdu – rekao je Bundalo.

Predizbornoj konvenciji prisustvovali su i koalicioni partneri PDP-a iz prijedorskog gradskog odbora Srpske demokratske stranke, Narodnog demokratskog pokreta i Srpske radikalne stranke.

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!