Politika

Govedarica: Želim da budem narodni predsjednik

Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poručio je večeras u Mrkonjić Gradu da želi da bude narodni predsjednik koji će izražavati jedinstvo svih naroda koji žive u Srpskoj.

“Želim da se okupimo kroz zajedničke ideje koje se zovu budućnost Republike Srpske. Želim da izražavam jedinstvo političkih organizacija koga trenutno nema i da sa najboljim i najsposobnijim ljudima, kojih ima u svim političkim partijama, gradim bolju budućnost”, rekao je Govedarica na tribini SzP-a.

Goveradica je rekao da želi da sa marljivim, odgovornim i poštenim ljudima gradi bolju budućnost i da sarađuje sa mladim ljudima.

Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić kaže da je uvjeren da može na pravi način da predstavlja srpski narod u Sarajevu i u međunarodnim institucijama.

On kaže da će se boriti za Republiku u kojoj će običan čovjek biti srećan i u kojoj će se cijeniti znanje i sposobnost.

“Uvjeren sam da Republika Srpska može biti dio svijeta i siguran sam da mi tamo pripadamo”, istakao je Ivanić.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da građani dobro prihvataju Program obnove koji nudi PDP zajedno sa koalicionim partnerima.

“Hoćemo da Republika Srpska bude mjesto u kojem ćemo normalno, bezbjedno i sigurno živjeti. Sposobni trebaju da dobiju šansu umjesto podobnih, da sve što se troši bude javno objavljeno i da pokušamo da zaustavimo lošu demografsku sliku u Srpskoj”, naveo je Borenović.

Nosilac izborne liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Davor Šešić rekao je da bi se više pažnje trebalo posvetiti ženama i da planiraju osnovati fond koji će podržavati njihove ideje.

Kandidat PDP-a iz Mrkonjić Grada za Narodnu skupštinu Petar Šikman kaže da će se boriti za zaustavljanje masovnog odlaska radno sposobnog stanovništva i da se sa dijasporom ostvari posebna saradnja.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!