Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Lukač odgovorio: Govedarica će opet dezertirati

Član Predsjedništva SNSD-a Dragan Lukač izjavio je Srni da predsjednik SDS-a Vukota Govedarica "svakim danom sve više gubi živce jer kampanja "Saveza za nešto" ne ide nikako dobro i on samo može da sanja o posjećenosti tribina kao u taboru SNSD-a".

“I zato Govedarica priča o eksplozijama, bombama i rafalima u Republici Srpskoj, a vrlo dobro zna da ono što se desi u Sarajevu samo u toku jednog vikenda, u Republici Srpskoj se ne desi za cijeli mjesec. Ali, pošto Govedarica ima pedigre najpoznatijeg dezertera, očito traži izgovor da ponovo dezertira, jer su se čuli rafali koje njegovi tanki živci ne mogu izdržati. Nadam se da će neki kamion sa brašnom ubrzo krenuti put Srbije, a siguran sam da Vukota neće zakasniti da se ubaci u transport”, istakao je Lukač.

On je rekao da su se “Govedarica i njegovi drugovi iz opozicije pojavili na Trgu u Banjaluci sa namjerom da otjeraju tim advokata koji pokušavaju da vode nezavisnu istragu o stradanju Davida Dragičevića, jer znaju da su ti advokati izjavili da neće dozvoliti miješanje politike i političara u njihov posao ili će se u suprotnom povući”.

“Govedarici i ekipi nikako ne odgovara da se slučaj okonča prije izbora. Oni su se na ovaj način smišljeno umiješali kako bi spriječili advokate, koji intenzivno rade na slučaju, da završe svoj posao, te da izađu u javnost sa svojom verzijom slučaja. Ta verzija njima neće odgovarati, jer istina je samo jedna, a ona njihovom lešinarenju ne ide u korist”, poručio je Lukač.

Podsjećamo: Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica pozvao je danas ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača da podnese ostavku.

Izvor
Srna
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button