Politika

Stevandić: Cilj – 25.000 novih radnih mjesta u realnom sektoru

BIJELJINA - Lider Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je večeras u Bijeljini da je programski cilj ove stranke otvaranje 25.000 novih radnih mjesta u realnom sektoru.

“Naš program predviđa da svi građani Srpske imaju jednaka prava i mogućnost zapošljavanja u realnom sektoru, a ne po kancelarijama”, rekao je Stevandić novinarima nakon otvaranja kancelarije Ujedinjene Srpske u bijeljinskom naselju Intergaj.

On je istakao da ova stranka podjednako brine o svim dijelovima Republike Srpske, o prigradskim, gradskim i seoskim sredinama.

Stevandić, koji je i nosilac kompenzacione poslaničke liste SNSD-a za Predstavnički dom parlament BiH, kaže da će se, ako bude izabran, u Sarajevu boriti za odbranu interesa Republike Srpske.

On je rekao da je otvaranje treće kancelarije Ujedinjene Srpske u Bijeljini ujedno i završna priprema za konvenciju koja će biti održana 22. septembra za cijelu Semberiju.

Kandidat Ujedinjene Srpske za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Aleksandar Jovičić kaže da je cilj ove stranke da učini sve kako bi bio zaustavljen odliv mladih iz zemlje, te obezbijeđena ekonomska sigurnost.

Nosilac poslaničke liste Ujedinjene Srpske iz Izborne jedinice šest za Narodnu skupštinu Republike Srpske Cvijetin Lukić kaže da ova stranka na području Bijeljine “raste” i ima nazaustavljiv razvoj.

Lukić, koji je i potpredsjednik stranke, kaže da Ujedinjena Srpska očekuje jedan direktan poslanički mandat iz Izborne jedinice šest.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!