Politika

Čubrilović: DNS nastavlja živjeti sa narodom

U banjalučkom naselju Starčevica, sinoć je održana predizborna tribina DNS-a koja je okupila veliki broj građana, članova i simpatizera DNS-a.

Obraćajući se prisutnima, Nedeljko Čubrilović, nosilac liste za NS RS, je rekao da je DNS opcija koja 20 godina egzistira pod ovim nazivom te da su predstavnici DNS-a dostojni predstavnici gdje god da su i na bilo kojoj poziciji.

“DNS je stranka kompromisa i razumjevanja, bez svađalačkog duha. Dovoljan broj mandata je bitan da bi upravo DNS bio odlučujući faktor u donošenju odluka za dobro svih naših građana”, rekao je Čubrilović i pozvao sve prisutne na saradnju i zajedništvo te da u oktobru glasaju i za kandidate koje DNS podržava za predsjednika RS i srpskog člana Predsjedništva BiH. Čubrilović je podsjetio da je DNS izrastao iz naroda, da živi sa narodom i da radi u njegovom interesu.

Loading...

Milan Radović, potpredsjednik DNS-a, kandidat za poslanika u NS RS, večeras je rekao da između DNS-a i principijelnosti stoji znak jednakosti. „DNS ni jednu nadležnost nije prenio na nivo BiH niti u tome učestvovao. U fokusu programa DNS-a je ekonomija i običan čovjek. Srpska je bogata resursima i mi znamo kako ih staviti u funkciju proizvodnje. Naš osnovni zadatak nakon izbora je povećanje standarda građana“ poručio je Radović i izjavio da je namjera sastaviti socijalnu kartu i onda preduzeti mjere za pomoć građanima. On je rekao da treba uključiti mlade u pomoć starijima i drugim kategorijama, rječju ponašati se odgovorno prema resursima i narodu Republike Srpske.

Marko Aćić, kandidat DNS-a za Predstavnički dom PS BiH, IJ 521, je rekao da su u programu DNS na prvom mjestu interesi Republike Srpske i da se moraju braniti na nivou BiH.

Damir Ćopić, kandidat za poslanika u NS RS izjavio je da je svoju karijeru gradio od pripravnika do direktora i da nijednu stepenicu nije preskočio. „Projekti na kojima sam radio omogućili su zapošljavanje velikog broja ljudi i zbog toga sam ponosan. To i jest cilj i naša misija. Najmlađi sam major u Odbrambeno-otadzbinskom ratu i otac dva uspješna djeteta. Upravo to obrazovanje, rad, porodica i požrtvovanost za zajednicu su naš fokus“ rekao je Ćopić i naveo da će se DNS uvijek boriti za običnog čovjeka.

Radmila Kocić-Ćućić, kandidat DNS-a za poslanika NS RS je istakla da je u svom dosadašnjem radu pomogla nadogradnju najbrojnije Osnovne škole u Srpskoj jer su djeca, kako je istakla prioritet i centar djelovanja.

U organizaciji večerašnje tribine na Stračevici učestvovali su i Mjesni odbora DNS-a Ada, Česma i Debeljaci.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!