Banjaluka

SzP: Podjednako voditi računa o svim zajednicama

ČAJNIČE - Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica istakao je u Čajniču da lokalne zajednice u Srpskoj mogu živjeti od sopstvenih resursa i naglasio da buduća vlada treba da vodi računa podjednako o svim zajednicama.

Govedarica je rekao da stanovnici Čajniča, koje je nekada bilo gigant u drvopreradi, ne mogu živjeti tako što će se masovno zapošljavati u šumariju, već treba da se zapošljavaju u preduzeća koja se bave finalnom proizvodnjom drveta, saopšteno je iz SzP-a.

“Potreban je zakon o preradi drveta koji će omogućiti da otvorimo 10.000 radnih mjesta – od Han Pijeska do Trebinja. To je ono što će zadržati mlade u Republici Srpskoj”, istakao je Govedarica.

Loading...

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da će 7. oktobra pobijediti Srpska, a već 8. oktobra biće nastavljena borba protiv stvarnih neprijatelja – nezaposlenosti, siromaštva, odlaska mladih, korupcije.

“Taj dan zajedno biramo budućnost, mir i sigurnost, biramo one koji štite, zapošljavaju i rade za svoj narod”, naglasio je Ivanić.

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!