Sport

Hamilton: Najduža trka u mom životu

Četvorostruki svetski šampion Hamilton je posle trke kleknuo i rekao: "Potrošen sam".

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da mu se činilo da je u Singapuru vozio najdužu trku u životu, ali da je zadovoljan pobjedom i cijelim vikendom.

“Imao sam utisak da je ovo najduža trka u mom životu, drago mi je što je gotova. Ekipa nikada nije prestala da vjeruje u mene i Valterija (Botasa), u naše sposobnosti. Maks (Verstapen) je odlično vozio, ali ovo je bio odličan dan. Kakav dan, kakav vikend, ovo je pravi blagoslov”, rekao je Hamilton odmah poslije trke.

“Dobro su se borili ovog vikenda. Nisam siguran gdje im je nestao tempo. Nisam imao sreće sa saobraćajem tokom trke, Grožan i Sirotkin su se borili ispred mene i bilo mi je teško sve to da pratim. Maks je imao sreće, a ti momci me nisu puštali da prođem, srce mi je jako lupalo, ali kada sam uspio da ih obiđem, mogao sam da pritisnem gas i odmaknem se”, naveo je Hamilton.

Aktuelni svetski prvak Hamilton pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Singapura i na 40 bodova uvećao prednost u generalnom plasmanu nad vozačem Ferarija Sebastijanom Fetelom.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!