Politika

Govedarica: Potrebna zakonska rješenja za zapošljavanje u drvopreradi

Kandidat SzP za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica izjavio je sinoć na Sokocu da su u ovom dijelu Srpske potrebna zakonska rješenja koja će doprinijeti tome da drvoprerađivači zaposle ljude da bi ovdje ostali i živjeli.

On je uoči tribine ovog saveza novinarima rekao da je potreban zakon za preradu drveta koji će omogućiti zapošljavanje 10.000 ljudi na potezu od Milića do Trebinja.

Loading...

Kandidat SzP-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić istakao je da on narodu Srpske garantuje da će Republika biti stabilna i sigurna.

On je potpuno uvjeren da će 7. oktobra dobiti veliku podršku naroda i pobijediti.

Nosilac liste PDP-a za parlament BiH iz Izborne jedinice tri Miroslav Brčkalo rekao je da je demografska obnova Republike Srpske jedan od ključnih prioriteta PDP-a.

Na predizbornoj tribini na Sokocu predstavljeni su i kandidat SDS-a za parlament BiH Izborna jedinica tri Aleksandra Pandurević i Ana Malović, kandidati SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Izborna jedinica osam Sonja Karadžić Jovičević i Milovan Bjelica, te kandidat PDP-a Ognjen Vuković.

Tribini na Sokocu prisustvovao je i nosilac liste SDS-a za parlament BiH iz Izborne jedinice tri Mirko Šarović.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!