Magazin

Pred spavanje pomiješajte dva sastojka i probudićete se svježi

Tokom dana vaše tijelo naporno radi i noću mu treba san da bi se regenerisalo. Ako se vi svakog jutra budite umorni i neraspoloženi, ova jednostavna mješavina garantuje kvalitetan san i odmorno tijelo.

Postoji jednostavan recept od svega dva sastojka zbog koga ćete prespavati noć i ujutro se probuditi svježi. Treba vam samo pet kašičica organskog sirovog meda i kašičica himalajske soli. To dobro promiješajte i smjestite u staklenu teglu.

Loading...

Najbolje je da odnos meda i soli bude 5:1, ali i to možete prilagoditi svom ukusu ako vam tako ne odgovara. Sve što treba da uradite jeste da malo ove mješavine svake večeri pred spavanje stavite ispod jezika i pustite da se rastopi.

Ovo funkcioniše jer himalajska so sadrži preko 80 minerala i elemenata koji su potrebni vašem tijelu za različite procese i koji pomažu tijelu da se preko noći oporavi. S druge strane, med sadrži glukozu koja ćelije puni energijom. Uz sve to, ova mješavina poboljšava lučenje seratonina pa ćete se ljepše odmoriti i oporaviti tijelo.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!