Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

„RAZUMIJEM NJEGOVE RAZLOGE“ Čavića je napustio Jandrić, on od BIVŠEG ZAMJENIKA ovo očekuje

Poštujem odluku Krste Jandrića da napusti stranku, potpuno razumijem njegove razloge, a naši odnosi ostaju korektni i prijateljski, izjavio je za Srpskainfo predsjednik NDP Dragan Čavić.

Komentarišući Jandrićevo napuštanje stranke kako bi ostao opozicionar, Čavić kaže da je s njim u nekoliko navrata otvoreno razgovarao o toj temi.

– Jako dugo smo vremena zajedno djelovali i dijelili sve u okviru NDP. To nije bilo ni malo lako, ni u smislu infrastrukture, ni rada na terenu. Jandrić je meni saopštio da se više neće baviti politikom i da u osnovi neće prelaziti ni u jednu drugu stranku, nego da će se više posvetiti profesionalnom angažmanu kao profesor na fakultetu i uvaženi ljekar pulmolog specijalista, doktor nauka u Kliničkom centru – kaže Čavić.

Dodaje da je o odluci sada već bivšeg svog zamjenika obavijestio sve članove Predsjedništva i Glavnog odbora NDP.

– Gospodin Jandrić će i dalje da bude član našeg kluba poslanika, ali naravno on glasa po svojoj savjesti. Tu neće biti nikakve promjene, sve ostalo zavisi od njega. U svakom slučaju, ostali smo u korektnim, prijateljskim odnosima. Potpuno razumijem njegove razloge, kao što i on apsolutno razumije odluku koju je svojvremeno donijelo Predsjedništvo o priključivanju vladajućoj koaliciji. Od 20 članova Predsjedništva, 19 ih je bilo za ovakav politički pristup, a taj jedan glas je bio gospodin Jandrić. Njegovu odluku ne mogu mijenjati niti uticati na nju. On je dovoljno stabilan, ozbiljan, zreo čovjek koji donosi svoje odluke – rekao je Čavić.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button