Sport

Crveno-bijelima protiv Napolija bod i 900.000 evra

Osim boda Crvena zvezda je dobila i dodatnih 900.000 evra koliko UEFA plaća ekipama za neriješen rezultat.

Iako su mnogi mislili da će crveno-bijeli biti “kanta za napucavanje” u Ligi šampiona, to ne da se nije dogodilo, već su Beograđani ostavili sasvim solidan utisak, iako su se grčevito branili u većem delu utakmice i bilo je više nego jasno da im je strategija bila samo da ne izgube.

Defanzivna linija crveno-belih, uz golmana Milana Borjana, najboljeg igrača utakmice, fantastično je odradila posao, a u pojedinim trenucima gotovo da je “vadila loptu iz mreže”. Rodić, Savić, Degenek i Stojković pokazali su da imaju snage i znanja da zaustave napade tima kao što je Napoli, čak i u situaciji kada je trener Karlo Ančeloti krenuo napred sa četiri izuzetno opsna, ofanzivna igrača.

Napoli se pokazao kao ozbiljan, moćan tim, izuzetno visoke klase, međutim, nije mu bilo dovoljno to što je imao veći posed lopte, kontrolisao igru i bio mnogo opasniji rival. Bod protiv Napolija za Crvenu zvezdu je veliki kao “Marakana”, a narednu utakmicu Crvena zvezda igra 3. oktobra u Parizu protiv PSŽ-a.

Foto: Starsport
Starsport

Izvor
b92
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!