Sport

Ivanišević: Novak najbolji i u 2019. godini

Nekadašnji šampion Vimbldona Goran Ivanišević smatra da će najbolji teniser svijeta Novak Đoković i 2019. biti na vrhuncu igre, ali da će imati jaku konkurenciju.

Hrvatski teniser je rekao kako vjeruje da dolazi do smjene generacija i da bi bio iznenađen ako Federer i Nadal budu nastavili da igraju vrhunski tenis.

Loading...

“Dolaze mladi, dopada mi se kako igra Stefanos Cicipas. Ima mnogo talenta i mislim da će 2019. biti veoma važna godina za njega. Takođe, imam velika očekivanja i od Borne Ćorića, koji mi je uvijek bio kao mlađi brat, a rado bih platio kartu i da gledam Nika Kirijosa. Znam kako je to kad imate demone u glavi, ali ako sredi stanje, lako bi mogao da osvaja grend slem titule”, smatra Ivanišević.

Kada je riječ o velikoj trojci svjetskog tenisa, Ivanišević daje prednost Novaku Đokoviću.

“Rodžer i Rafa su po mnogima i najveći svih vremena, možda im je ostalo još nekoliko godina na vrhu, mada bih bio iznenađen da bude tako. Novak Đoković je druga priča, oduvijek sam znao da će se vratiti na vrh. Sjećam se da sam bio na njegovom treningu pred Vimbldon. Rekao sam tada Marjanu Vajdi da će Novak osvojiti titulu i bio sam u pravu, čak iako je tada bio 21. na listi. Đoković je Srbin, a ja Hrvat, obojica smo sa Balkana, mi tamo imamo drugačiji mentalitet”, poručio je bivši broj dva svjetskog tenisa.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!