Društvo

Ekskluzivno: Dodik za nedelju dana kod Putina

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik putuje za nedjelju dana u Soči gdje će se sastati sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom. Dodik za Sputnjik kaže da je još ranije bilo riječi da se krajem septembra, početkom oktobra sretne sa Putinom.

Na pitanje koji je povod za sastanak Dodik odgovara:

„Kud ćete bolji povod nego da sretnete Putina. To je fenomenalni povod i treba ga iskoristiti uvijek, kad god čovjek ima priliku.“

Dodaje da ima nekoliko ideja koje bi želio da predloži u tom razgovoru kako bi se ojačala trgovinska saradnja Rusije i Republike i Srpske. On takođe želi da pozove ruske privrednike da investiraju u Republiku Srpsku.

„Počastvovan sam prilikom da razgovaram sa Putinom i ponosan što mogu da razgovaram iz perspektive Republike Srpske sa jednim od najvažnijih svjetskih lidera“, ističe Dodik, s kojim smo razgovarali i o uticaju Zapada, predstojećim izborima u BiH, pitanju Kosova, ratnohuškačkim izjavama iz Prištine…

Izvor
Sputnik
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!