Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

“Ja i grupa “Pravda za Davida” nikada nećemo prihvatiti montiranje drugog procesa” (VIDEO)

Brojni građani okupili su se i večeras na trgu u Banjaluci kako bi pružili podršku Davoru Dragičeviću da sazna kako je ubijen njegov sin David (21).

Na početku 182. mirnog okupljanja Davor je ponovio da je David otet 17. marta, a potom mučen i ubijen. Dodaje da mrtvozornik nije pronašao nijedan predmet u Davidovom džepu.

– Kada sam došao da poljubim usta mrtvog sina, svi ti predmeti su bili na stolu, kao i oni koji su navodno ukradeni – ispričao je on.

Davor Dragičević je istakao da ne dozvoljava da mu se serviraju laži. Ističe i da su jednoj djevojci prijetili da kaže da je David bio pijan i drogiran.

– Trude se da montiraju drugi proces organizovanog ubistva Davida Dragičevića. Ja i grupa “Pravda za Davida” to nikada nećemo prihvatiti. Da nisam odsjekao parče kose svom djetetu ostala bi priča da je narkoman. Zar treba da čekamo da neko dođe iz inostranstva i kaže nam šta je bilo – upitao je Davor.

Okupljenima se obratila i Davidova majka Suzana, koja je istakla da oni ne traže unitarnu BiH, niti pozivaju da se ruši Republika Srpska, već da samo žele istinu i pravdu.

Izvor
srpskainfo
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button