Magazin

Mjesečni horoskop / oktobar

Ovan
Dočekali ste svoj mjesec. Prepuni vitalnosti i prilika za druženje, nećete se dosađivati. Mnogo prilika za zaradu, nove susrete i ljubavne priče. Moguća stabilna ljubavna veza ili prinova u obitelji.

Bik
Pod lupom će biti pravni poslovi, neke adninistrativne zavrzlame i ugovori o zaposlenju. Pazite na postupke, jer bi se mogli zaplesti u dugotrajnije konflikte. Bračni odnosi će biti poljuljani. Moguć odvojen život ili dalja odsutnost partnera.

Loading...

Blizanci
Odličan mjesec za kupnju nekretnine, uređenje imovinsko-pravnih odnosa ili štednju. Novac će pristizati odsvuda. Mogući problemi sa pretjeranim apetitom i želja za zabavom. Novi prijatelji će vam donijeti nove životne prilike.

Rak
Boljeg raspoloženja i vitalnosti ćete ukoraknuti u zimu. Odlične prilike za duhovnu, intelektualnu ili finansijsku rast. Pretjerivat ćete na svim područjima. Moguće preispitivanje nekih odnosa koji se tiču privatnog života ili starih ljubavi.

Lav
Mjesec će proteći bez većih posebnosti, aktivnosti ili akcije. Godit će vam odmor i mirovanje. Ipak ćete krenuti na osvajački pohod te prezentirati svoj šarm drugima. Svađe sa saradnicima će donijeti pobjedu.

Djevica
Novac, novac i samo novac. To će biti vaša motivacija, da se pokrenete iz zimske letargije. Mnogo ćete raditi i na traženju partnera. Stabilnost, imetak i mirnost karaktera će biti kriteriji po kojima ćete obaviti izbor. Povećan apetit.

Vaga
Probudit će se vaš egoizam i snaga da pobjeđujete. Mogući prolazni bračni problemi. Ovaj mjesec će donijeti blage probleme i iskušenja. Pazite se mamljivih ljubavnih situacija koje bi vas mogle gurnuti u prevaru partnera.

Škorpion
Mir i odmjereni postupci će vam dati nadu u stabilniju i sigurniju budućnost. Neće vas zanimati ništa osim posla i prijateljskih odnosa, u kojima ćete uživati dugoročno. Stvarat ćete svoje tajne, kovati planove i biti manje hrabri nego inače.

Strijelac
Stari dugovi i nerazjašnjeni poslovni odnosi će zahtjevati vaše uplitanje. Porodična situacija će se poboljšati. Imat ćete krasnu komunikaciju sa članovima obitelji. Ljubavne veze će donijeti odlične mogućnosti, ljeto ćete dočekati zaljubljeni.

Jarac
Priorietet na ličnom preispitivanju načina života i navika. Pazite da ne padnete u kolotečinu i dosadu iz koje ćete se teško izvući. Ljubav će biti odlična. Mogućnost sklapanja braka.

Vodolija
Finansije će cvasti, priliv novaca kroz legalne i ilegalne djelatnosti naputniti će vaše džepove. Ljubavna situacije će biti stabilna. Blage smetnje na zdravstvenom području. Pazite na želudac, probavne organe i živce.

Ribe
Ljubavne veze će vas nadahnjivati i uljepšavati svakodnevicu. Mnogo lijepih trenutaka i maštanja o zajedničkoj budućnosti. Moguća platonska zaljubljenost ili tajne ljubavi. Povećana erotska privlačnost će učiniti da se osjećate zavodnički.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!