Politika

Kovačević: Crnadak i opozicija zloupotrijebili posjetu Lavrova i slučaj “Dragičević”

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević izjavio je Srni da ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak očigledno nije dorastao poziciji koju obavlja, a koju je dobio bez ijednog poslanika u parlamentu BiH i bez bilo kakve političke podrške građana Republike Srpske.

Komentarišući izjavu Crnatka da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nije uspio da posjetu ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova Banjaluci “iskoristi za svoju predizbornu kampanju”, Kovačević je rekao da predsjednik Srpske kao jedan ozbiljan državnik nije na bilo koji način zloupotrijebio posjetu ministra inostranih poslova Ruske Federacije, za razliku od Crnatka i opozicije koji su zloupotrijebili i njegovu posjetu i tragičan slučaj stradanja Davida Dragičevića.

Loading...

“Siguran sam da građani Republike Srpske i te kako prepoznaju ozbiljno i državničko ponašanje Dodika, kao i šarlatansko ponašanje Crnatka”, istakao je Kovačević.

On je naglasio da su SNSD, ali i generalno građani u Republici Srpskoj izuzetno zahvalni Ruskoj Federaciji na posjeti ruskog šefa diplomatije, kao i porukama podrške Dejtonskom sporazumu i statusu Republike Srpske.

“Kada je riječ o Crnatkovoj najavi da će nastaviti da pomaže internacionalizaciji slučaja “Dragičević” u narednom periodu, nas samo zanima da li će to isto da uradi i u slučaju ‘Memić’ i sličnim slučajevima koji su se desili u FBiH, ili se razotkrio da ga i ovaj put ne interesuje pravda, nego samo pritisak na Republiku Srpsku”, istakao je Kovačević.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!