Politika

Stevandić: Trebamo bolju nacionalnu i ekonomsku politiku

Predsjednik stranke Ujedinjena Srpska Nenad Stevandić poručio je sa predizbornog skupa u Foči da postoje uslovi za bolji ekonomski razvoj Srpske i da ta stranka ima konkretan program kako to ostvariti.

On je istakao da su kandidati te stranke kvalitetan kadar koji svojim znanjem zaslužuju šansu da bude izabran i da učine dobre stvari za Republiku Srpsku.

“Potrebna je bolja i nacionalna i ekonomska politika. Kada te dvije noge budu išle zajedno i uporedo jedna sa drugom, kada bude saradnja, a ne svađa kao danas između predsjednika Republike i člana Predsjedništva BiH, saradnja između predsjedavajućeg Savjeta ministara i budućeg premijera Srpske, možemo da se nadamo miru i razvoju”, rekao je Stevandić.

Loading...

Kandidat Ujedinjene Srpske za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici devet Miroslav Matović kaže da je cilj te stranke da se u naredne četiri godine otvori 20.000 novih radnih mjesta, svake godine po 5.000.

“Naš ekonomski program su radili ljudi koji su studirali na prestižnim ekonomskim fakultetima, a kada je u pitanju naš patriotski program, cilj je očuvanje vitalnih nacionalnih interesa, nikada na uštrb ostala dva konsitutivna naroda”, rekao je Matović.

Kandidat Ujedinjene Srpske za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici devet Momčilo Stanušić rekao je da je program ove stranke obuhvata sve segmente života, privrede, ekonomije, kulture, zdravstvene i socijalne zaštite.

“Naš program sigurno daje nadu za nova zapošljavanja ljudi, za bolji i kvalitetniji život, za novu svjetlost u Republici Srpskoj”, naveo je Stanušić.

Na tribini su predstavljeni svi kandidati ove stranke od Višegrada do Trebinja za poslanike u parlamentu Srpske, a biračima je upućena poruka da na nivou BiH glasaju za listu SNSD-a, kao i za kandidate te stranke za predsjednika Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović i Milorada Dodika.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!