Društvo

Podnesena krivična prijava protiv Željka Karana

Kako saznajemo, protiv Željka Karana, direktora Zavoda za sudsku medicinu, MUP Srpske podnio je krivičnu prijavu banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu, zbog sumnje u zloupotrebu u slučaju “Dragičević”.

Kako je iz Okružnog javnog tužilaštva  potvrđeno, ova prijava je proslijeđena Republičkom tužilaštvu i to, Posebnom odjeljenju za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, na nadležno postupanje.

Karan je prijavljen zbog toksikološkog nalaza u kojem je navedeno da u krvi ubijenog Davida Dragičevića ima toksina, dok je kasnije utvrđeno da to, zapravo, nije tačno.

Podsjećamo, prije nekoliko dana Alenu Kukiću iz Banjaluke određen je pritvor zbog sumnje da je manipulisao dokazima u slučaju ubistva Davida Dragičevića, a Okružno javno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv dva policajaca, zbog sumnje da su izgubili donji veš pokojnog Davida, koji bi mogao da posluži kao dokaz u ovom slučaju.

Izvor
RTRS
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!