Društvo

“Spokoja nema. Mira duši nikada neću naći” (VIDEO)

I ovaj petak veliki broj građana okupio se na trgu u centru Banjaluke kako bi pružili podršku Davoru Dragičeviću, koji se već 187. dana bori da sazna istinu o ubistvu njegovog sina Davida.

On je večeras pozvao sve ljude, bez obzira na vjeru i naciju, na “treći i zadnji skup”, koji će se održati 5. oktobra, sa početkom u 18 časova.

– To je skup istine, pravde, mira i ljubavi. Sve će biti mirno i dostojanstveno, mi nismo kao oni. Niko u ovoj državi nema pravo da zabrani skup. Svi imaju pravo da taj dan budu sa nama – poručio je Davor.

On je dodao da svako ima pravo da traži bolje jutro i sutra za svoju djecu.

– Meni sedam mjeseci nema ni jutra, ni ponoći, ni svitanja. Ali ima i biće za ono što nam je najvažnije. Ono što je ocu najvažnije – sin i prezime. Što je majka devet mjeseci nosila – zagrmio je Davor sa trga.

Rekao je da njegov sin imao osmijeh kakav oni ni njegova pokoljenja nikada neće imati.

– Imao je tako zarazan osmijeh da kada sam bio najneraspoloženiji vraćao me u život. Kad ga vidim svi problemi nestanu. Sada ga nema, ali sam mu obećao na grobu da ću sve riješiti i pravdi ih privesti – rekao je Davor.

Ponovio je da su ga “ubili, silovali i uništili mu čitavo tijelo”.

– Spokoja nema. Mira duši nikada neću naći. Danas dolazi majka od Arbutine. Sjeda dva roditelja koja su trebala biti u grobu, a sinovi živi. Kada mu je prijatelj nastradao deset dana lupao je glavom u zid. Morao sam uzeti odmor tada – u suzama je prepričao Davor.

Rekao je da se jednog dana mora ispovijediti, ali da boga ne prizna. Kaže da jedina osoba kojoj se može ispovjediti je ubijena, a druga kojoj se mora ispovijediti je kćerka Teodora.

Pročitali su i pismo podrške doktora Dragutina Ilića.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!