Banjaluka

Česma dobila ulicu

Otvorena rekonstruisana ulica u banjalučkom naselju Česma

Rekonstrukcija Ulice Petra Velikog u banjalučkom naselju Česma od novog mosta preko rijeke Vrbanje do pravoslavne crkve, u dužini većoj od 800 metara koja je počela sredinom marta završena je. Otvaranju ove saobraćajnice prisustvovao je veliki broj mještana, koji, kako su kazali, od marta čekaju da njihova ulica dobije novo ruho i da konačno djeca mogu bezbjednije ići ulicom.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, kazao je prilikom obraćanja prisutnim mještanima da novoizgrađena saobraćajnica izgleda bolje nego ulice u centru grada sa obostranim trotoarima.

Loading...

“Od decembra 2016. godine urađeno je mnogo u ovoj mjesnoj zajednici, izgrađen je most preko Vrbanje, dograđena je područna škola. Nedavno je počela izgradnja rezervoara koja treba riješiti probleme vodosnadbijevanja viših zona, a danas puštamo u funkciju rekonstruisani dio glavne saobraćajnice kroz ovo naselje”, rekao je Radojičić.

Izvor
Glas Srpske
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!