BanjalukaDruštvoKulturaMagazin

WINTER FRESH WAVE U DECEMBRU!

INVAZIJA SE NASTAVLJA!

INVAZIJA SE NASTAVLJA!

Nakon rekordnog izdanja Nektar Fresh Wave festivala koji je ovo ljeto na tvrđavi Kastel u Banjaluci okupio veliki broj publike i internacionalnih izvođača elektronsk muzike, spremite se za zimsko izdanje festivala, koje će se održati u subotu, 22.decembra u Sarajevskom Domu mladih!

Naime, nakon što je stavljen pečat ”provjereno dobrog kvaliteta” na ovogodišnje, rekordno, izdanje najvećeg festivala elektronske muzike u Bosni i Hercegovini, invazija Fresh Wave ekipe se nastavlja sa jednodnevnim zimskim izdanjem festivala, koje će ugostiti neka od najvećih domaćih i stranih imena elektronske muzike.

Predzadnja subota posljednjeg mjeseca u godini rezervisana je za spektakularni muzički događaj, sa do sada rijetko viđenom binskom produkcijom, dostojnom DJ zvijezda čija imena još držimo u tajnosti ali koja će bez sumnje oduševiti sve poklonike elektronske muzike u BiH.

Ako je suditi po dosadašnjim događajima u organizaciji Fresh Wave ekipe sasvim sigurno možemo reći da će kraj godine ostati upamćen po najvećem klabingu u zemlji!

Više detalja i info o ulaznicama slijedi uskoro, a do tada pratite nas na www.freshwavefestival.com i prvi saznajte najnovije informacije u vezi sa predstojećim Winter Fresh Wave-om!

Izvor
Fresh Wave Festival
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!