Politika

Pavić: Nikad nećemo glasati za rasprodaju dobara

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je u Modriči da je principijelnost DNS-a opredijelila građane da u velikom broju podrže tu stranku i njen program i da zbog toga očekuje najbolji rezultat do sada.

Pavić je istakao da kadrovi DNS-a mogu realizovati program koji podrazumijeva unapređenje Republike Srpske i života građana u Srpskoj.

On je rekao da DNS nikada neće glasati za rasprodaju nacionalnih dobara, kao što su rudnici, šume, hidro i termo potencijali.

Pavić je rekao novinarima prije početka predizbornog skupa da će mirna retorika, normalna komunikacija sa svima, bez ogovaranja i klevete, ali uz dosljednu borbu za svoje principe, donijeti najveći broj glasova DNS-u do sada.

Lider DNS-a je potvrdio da ova stranka podržava Željku Cvijanović za predsjednika Repbulike Srpske i Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH, a da očekuje da DNS-u pripadne funkcija predsjednika Vlade Republike Srpske.

Pavić je naveo da DNS očekuje podršku 107.000 glasača, te da će osvojiti 15 poslaničkih mjesta u Narodnoj skupštini Repbulike Srpske i dva poslanička mjesta u parlamentu BiH.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!