Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

SzP otkazuje skup zakazan za 5. oktobar u Banjaluci

Kandidat Saveza za Pobjedu (SzP) za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je u Prijedoru da će ova koalicija otkazati predizborni skup u Banjaluci najavljen za petak, 5. oktobar.

On je naveo da je odluka donesena jer je ocijenjeno da bi skup bio rizičan i da će više o tome biti riječi na konferenciji za novinare ove koalicije.

Govedarica je uoči predizbornog skupa SzP-a u Prijedoru rekao novinarima da je siguran da će izbori u nedjelju, 7. oktobra, biti mirni i dostojanstveni.

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je kampanja ove koalicije protekla sa mnogo optimizma i energije i da narod hoće promjene.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da da će ova koalicija od 8. oktobra krenuti sa velikom obnovom Republike Srpske – i ekonomskom i demokratskom.

Na tribini su govorili i predsjednik NDP-a Dragan Čavić i član Glavnog odbora SDS-a Dragan Mektić, te kandidati stranaka koje čine SzP za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button