Društvo

“Zašto 5. oktobra treba doći u Banjaluku” (VIDEO)

Banjalučani su se ponovo okupili u podršci Davoru Dragičeviću, koji traži istinu i pravdu nakon ubistva njegovog sina Davida u martu ove godine.

Davor je i ovaj put glasno ćutao, držeći slavsku svijeću u ruci, ali su zato pričali članovi grupe Pravda za Davida.

– Nismo dobili odgovor na pitanje ko je ubio Davida. Za dva dana ćemo biti ovdje uz ovog velikog čovjeka. Ne na mitingu, nego na spontanoj podršci ocu. Bliže nam se izbori, za nas nema pozicije i opozicije. Ko god da dođe na vlast moraće nam reći istinu i dati pravdu – rečeno je na skupu.

Danijela Ratešić Došen je pročitala danas objavljeno saopštenje za javnost “Pravde za Davida”, kojim se na skupu u petak insistira na mirnom i dostojanstvenom skupu građana.

Jedan od gostiju je pročitao govor na temu zašto 5. oktobra treba doći u Banjaluku.

– Ne piše se istorija svakog dana. Nije dovoljno podržavati nekoga, treba doći, stati uz čovjeka, i reći “hoćemo pravdu”. Srbija je prokockala svoj 5. oktobar, nemoj da Banjaluka to uradi. Sada smo potrebni čovjeku!

– Sada smo dobili priliku da učestvujemo u nečemu velikom, što nema veze sa politikom. Banjaluka je, zahvaljujući “Pravdi za Davida”, svijet. Ono najljepše od svijeta – rekao je mladić Stefan.

Danijela Ratešić Došen ga je ispravila govoreći da 5. oktobar u Banjaluci nema veze ni sa čim.

 

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!