Kultura

YouTube uklanja novu pjesmu Beogradskog sindikata o Kosovu? (VIDEO)

Pjesma "Dogodine u Prizrenu", koju izvodi grupa Beogradski sindikat i etno-grupa "Trag", mogla bi biti uklonjena sa kanala Youtube, iako je za samo jedan dan prikazivanja imala preko 150.000 pregleda.

Pjesma “Dogodine u Prizrenu”, koju izvodi grupa Beogradski sindikat i etno-grupa “Trag”, mogla bi biti uklonjena sa kanala YouTube, iako je za samo jedan dan prikazivanja imala preko 150.000 pregleda.

Pjesma je posvećena svim nevinim žrtvama na Kosovu i Metohiji, sa porukom da se nikada ne zaborave i u nadi da će Bog dati da se one ne ponove. U spotu su prikazani dokumentarni snimci o stradanju srpskog naroda i svetinja na Kosovu i Metohiji.

“Upravo smo dobili poruku od YouTubea da je spot za pesmu ‘Dogodine u Prizrenu’ uznemirujućeg sadržaja, zbog čega YouTube razmatra da ga ukloni. Kao posljedica toga, momentalno smo uklonjeni sa trendinga, gdje smo od sinoć bili na poziciji broj 1“, napisao je Dimović i dodao:

“Svaka čast na procjeni! Može tuča u rijalitiju, a ne može stradanje srpskog naroda. Može golotinja i prostakluk, a ne može spaljena crkva! Ovo je dokaz da smo pjesmom uzburkali mnoge duhove. Nastavljamo da se borimo! Nema povlačenja, nema predaje! DOGODINE U PRIZRENU!”

Pjesma je o stradanju srpskog naroda na Kosmetu, a u spotu su prikazane scene bombardovanja 1999. godine, kao i scene toga kako Albanci ruše crkve, navodi portal “Vidovdan”.

Izvor
b92
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!