Društvo

Vasković pozvan u tužilaštvo zbog slučaja ‘Dragičević’

Republičko javno tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala pozvalo je Slobodana Vaskovića na saslušanje u svojstvu svjedoka.

Kako je saopšteno, Vasković je pozvan na saslušanje javnim sredstvim informisanja jer “izbjegava lično primiti poziv”.

Loading...

„Slobodan Vasković poziva se da dana 16.10.2018. godine u 09.00 časova pristupi u prostorije tužilaštva kako bi bio saslušan na okolnosti koje su mu poznate u vezi sa iznošenjem tvrdnji da su određena lica, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske počinila krivično djelo Teško ubistvo iz člana 125. stav 2. u vezi sa stavom 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske“, saopšteno je iz Tužilaštva.

U pozivu Vaskoviću je navedeno da, ako se ne pojavi na saslušanju, može biti doveden putem sudske policije a može i platiti kaznu u iznosu od 5.000 KM.

Podsjetimo, Vasković je 4. oktobra na svom blogu objavio tekst u kojem je otvoreno prozvao imena osoba za koje tvrdi da su naredili i ubili Davida Dragičevića.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!