Sport

Crvena zvezda rutinski sa Dinamom

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su Dinamo iz Vranja sa 2:0 na gostujućem terenu u 1/16 finala Kupa Srbije

Crveno-bijeli su bili bolji od početka do kraja utakmice i jedino je golman domaćih Uroš Đurić spriječio da pobjeda Beograđana bude ubjedljivija.

Strelac prvog gola za Zvezdu je bio Nikola Stojiljković koji je pogodio mrežu Dinama u 15. minutu, dok je drugi gol dao Dejan Joveljić u drugom poluvremenu.

Loading...

Zvezda je od početka bila bolji rival. Dobro se kretao u napadu Slavoljub Srnić, ali je u trećem minutu bio iza leđa odbrane kada je postigao pogodak iz ofsajda.

Njegovi saigrači su lako ulazili u prilike i kazneni prostor Dinama kome će se to osvetiti poslije idealnog centaršuta Hajdina za Stojiljkovića.

Bek Zvezde je dobio loptu iz sredine, podigao je i poslao do peterca gde je Stojiljković između dvojice igrača Dinama uklizao i doneo Zvezdi prednost.

Beograđani su mogli u nekoliko navrata i do drugog gola, a prilike su propuštali Sumaila i Ebisilio. U finišu prvog djela igre, tempo igre je malo opao, iako je Joveljić dao i drugi gol za Zvezdu, još jednom poništen zbog ofsajda kao i 40 minuta ranije.

Ebisilio nije mogao da pogodi mrežu, ali je u 61. minutu lijepo podigao loptu i pronašao Simića koji je sa gol-aut linije vratio loptu u peterac, a Dejan Joveljić je lagano plasirao u gol za 2:0.

Izvor
Srpska Cafe
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!