Politika

Pavić odlazi sa čela DNS-a?

Marko Pavić, predsjednik DNS-a, sutra će najvjerovatnije podnijeti ostavku na ovu funkciju

Marko Pavić, predsjednik DNS, sutra će najvjerovatnije podnijeti ostavku na ovu funkciju na sjednici Predsjedništva ove stranke, saznaju nezvanično “Nezavisne”.

Kako se saznaje Pavić je to najavio na jučerašnjem razgovoru sa Miloradom Dodikom, liderom SNSD-a.

Njih dvojica juče su u Palati Republike u Banjaluci razgovarali kako se pretpostavlja ko će od čelnih ljudi u javnim ustanovama i preduzećima u RS biti smijenjen zbog izdaje koalicije SNSD-DNS-SP tokom predizborne kampanje. Dva lidera nakon sastanka nisu dali izjave za medije.

Pavića će kao v.d.lidera stranke, kako nezvanično saznajemo, zamjeniti Dragutin Rodić, generalni sekretar stranke ili Spomenka Stevanović, potpredsjednik partije.

Pavić je na čelo DNS došao 2003. godine. Član te partije bio je od njenog osnivanja.

Pavić je u nekoliko navrata bio prvi čovjek Prijedora. Tako je prva dva mandata i to 2004. i 2008. bio načelnik, a zatim i 2012. prvi gradonačelnik Prijedora. Bio je i ministar saobraćaja i veza RS, narodni poslanik u dva mandata, te potpredsjednik Saveza opština i gradova RS.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!