Hronika

Banjalučanin osuđen za prodaju droge u kampusu

BANJALUKA – Banjalučanin Bojan Budiša, zvani Buda, (40) osuđen je danas u banjalučkom Okružnom sudu na godinu dana zatvora zbog omogućavanja uživanja opojnih droga.

Njemu je izrečena minimalna zatvorska kazna, jer je sud cijenio sve olakšavajuće okolnosti, uključujući i to da do sada nije osuđivan, a Marko Mikeš, Budišin advokat, najavio je da će uložiti žalbu na presudu.

Loading...

Prema optužnici banjalučkog tužilaštva, Budiša je 23. avgusta 2017. oko 22.30 u Bulevaru vojvode Živojina Mišića, u krugu vaspitno-obrazovne ustanove Univerziteta u Banjaluci, takozvanom kampusu, dao drugim licima da uživaju marihuanu.  Budiša je od nepoznate osobe nabavio određenu količinu marihuane, koju je zatim prepakovao u manja pakovanja. Te paketiće je donio u kampus i dao Nemanji K., Mili P. i Dejanu M., kod kojih je policija i pronašla drogu i oduzela. Budiša je po zanimanju ekonomski tehničar i, prema podacima iz optužnice, zaposlen je u Fondu PIO u Banjaluci.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!