Hronika

U Kozarskoj Dubici Dan žalosti

Povodom ubistva Bojana Milovanovića u Kozarskoj Dubici je proglašen Dan žalosti

Povodom tragičnog događaja, ubistva Bojana Milovanovića, načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić proglasio je danas, 19.oktobar Danom žalosti.

Zastave ispred zgrade opštine, na javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač opštine, biće spuštene na pola koplja. Na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima.

Loading...

Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković naložio je preduzimanje svih istražnih radnji, mjera i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti stradanja Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, kao i obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

U ulici Nikole Pašića u Banjaluci juče oko 3.15.časova dogodio se fizički sukob u kojem je učestvovalo više lica, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Izvor
Nezavisne Novine
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!