Sport

Borac otputovao u Ljubiški da završi posao!

Borac je put Ljubuškog otputovao sa jasnom ambicijom, a to je pobjeda. Crveno-plavi imaju šansu da naprave brejk i to žele da iskoriste. 

Pobjedom bi na sjajan način okončali dugu sezonu, ali poručuju i ako te ne učine u prvom meču, imaće priliku za popravni. Borac i Izviđač do sada su odigrali tri meča, a Banjalučani su ostavrili dvije pobjede, uz jedan remi. 

“Znamo protiv koga igramo, koliko su jaki. Namučili su nas u sve jednoj utakmici, međutim, još nismo poraženi od njih i nadamo se da će tako ostati i sutra. Ova utakmica će biti mentalno teška koliko za njih tako i za nas. Oni nemaju šta da izgube. Imaju šta da izgube, gube titulu ako ne pobijede sutra i to je ogroman pritisak. Međutim i mi smo svjesni da nam je mnogo lakše da riješimo u prvoj utakmici, nego u drugoj. Ali, naša neka prednost je da ako ne riješimo to sutra imamo još jednu šansu”, rekao je trener Borca Mirko Mikić. 

Osim dvije meč lopte, prednost Borca je i širina klupe, jer u svakom trenutku, kaže Mikić, ima igrače spremne da riješe utakmicu. To se, dodaje, pokazalo tokom sezone, jer svaki put drugi igrač iskoči u prvi plan. U prvom duelu dvije ekipe u Banjaluci, odgovornost je u ključnim momentima preuzeo Srđan Mijatović, koji se nada da će i sutra Borac držati konce u svojim rukama. 

“Ta ekipa jeste najopasanija, jer nemaju više šta da izgube. Oni idu na pobjedu i to je sve što njima odgovara. Ja se nadam da ćemo mi držati utakmicu u našim rukama, kao i do sada, jer nemamo poraz protiv njih. Mi kroz cijelu sezonu imamo uspona i padova, ali bitno je da smo pokazali da smo se i uz te padove izdigli i na kraju pobijedili”, poručio je Srđan Mijatović

Utakmica Izviđač-Borac igra se sutra u 20 časova. Eventualna majstorica na programu je u srijedu takođe u Ljubuškom. 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!