Hronika

Iz misterioznog bijelog kombija vozač danas ponovo “mamio” djecu

Misteriozni bijeli kombi iz kojeg je vozač “mamio” djecu ispred osnovnih škola u banjalučkim naseljima Česma i Drakulić, danas se ponovo pojavio ispred škole “Đura Jakšić”.

Kako Mondo saznaje od roditelja školaraca u ovom dijelu Banje Luke, kombi se pojavio oko jedan sat, a vozač je zaustavio dvije djevojčice četvrtog razreda nudeći im navodno besplatno šišanje.

“Žena koja se u tom trenutku zatekla na mejstu, počela je da viče da bježe, a vozilo se zatim udaljilo”, saznajemo od nekih očevidaca.

Na društvenoj mreži Facebook je ženska osoba J.V. objavila status u kojem tvrdi da se ovo dogodilo upravo njenom djetetu.

“Lično se desilo mom djetetu da je bijeli kombi bez registarskih tablica presreo i pitao da idu sa njima. Desilo se u Drakuliću u Kneževskoj ulici. Ali na svu sreću bile su svjesne i utrčale su u tuđe dvorište. Policija je u toku i direktor osnovne škole je obaviješten. Tražila sam u svoje ime da patrola bude pred školom”, napisala je J.V.

Banjalučka policija juče je potvrdila da su ranije primili dvije prijave u kojima se navodi da su nepoznate osobe mamile djecu u kombi. Nepoznati vozač je pričao sa djecom i navodno nudio da ih ošiša.

U PU Banja Luka su potvrdili da svakodnevno obilaze obrazovne ustanove, ali i mjesta na kojima djeca borave, radi što bolje bezbjednosti.

“U nadležnoj policijskoj stanici je danas zaprimljena prijava da se nepoznato lice iz kombi vozila u Ulici Đulija zaustavilo i obratilo dvjema djevojčicama pozdravom, što je kod njih izazvalo osjećaj uznemirenosti. Policijski službenici preduzimaju sve sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti oko ove ali i prethodno zaprimljenih prijava, te identifikovanja lica, a svakodnevno se obilaze ustanove i lokacije gdje se kreće i boravi veći broj djece”, potvrđeno nam je u PU Banja Luka.

Izvor
mondo.ba
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!