Društvo

Davor Dragičević: Moje dijete nije othranila ulica, nego majka i ja (VIDEO)

Dragi moj sine, dušo moja, dragi naš Davide, 214. dan na tvom trgu. Čitam spis iz tužilaštva; to će jednog dana biti lektira koju će djeca učiti u jaslicama. Nemam riječi za ono šta je napisano u njima, podijeliću vam, da sami čitate – rekao je večeras Davor Dragičević na Trgu Krajine u Banjaluci.

Dodao je da MUP RS 100 dana vodi istragu, a ne tužilaštvo.

Loading...

– Od prvog momenta je jasno – to je organizovano ubistvo. Do sudskog procesa trebaće 10.000 dana, do Strazbura 30 godina. EU nam neće pomoći – dodao je Davor i upozorio: “Sada sam spreman na sve”.

On je naveo da su građani ostavljeni da žive sa zločincima i ubicama i da ne treba da očekuju pomoć.

“I EU i svi rade sa ovom vlašću i sa stistemom, jer im ovakvo stanje odgovara.”

Davor je ovaj put ponudio dva izbora.

“Čitajući danas spis tek sam shvatio u kući da ga nema. I sad sam spreman na sve. Opcija prva je da napravimo sami za sebe zemlju i da se borimo i da ostanemo ovdje kao ljudi da nas ne ubijaju. Druga opcija je otkopati grob i sanduk i krenuti u egzodus. Šta god ko mislio neka misli. Možemo stati ruku pod ruku i boriti se protiv zla. Ovo je teror. Grob ću otkopati i sanduk ću dovesti ovdje. I cuku. Što je moje moje je. A vidjećete šta će se tad desiti. Ove suze, ovi udarci, ta bol, masakriranje, dok ga tražimo i klečimo na koljenima. Dok mi jaučemo njega trgaju i likvidiraju”, rekao je Davor.

Sa posebnim osjećanjima je ponovo govorio o svom Davidu.

– Moje dijete nije othranila ulica, nego majka i ja. Nije ga othranilo ni tužilaštvo, ni sudstvo. Od kada se rodio, dok ga nisu otrgli, jedina osoba je koja je bila uz mene. Puno sam maštao, više nemam šta maštati, a da idem na grob neću. Ne znam šta da mu kažem, jer on čeka odgovor koji mu ja moram dati – poručio je Davor.

Na kraju skupa puštena je Davidova pjesma “Klinac u getu”.

Izvor
srpskainfo6yka
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!