Politika

Milorad Dodik je čovjek kome ne trebaju savjetnici

Proslavljeni režiser Emir Kusturica izjavio je da je aktuelni predsjednik Republike Srpske i izabrani srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čovjek kome u suštini ne trebaju savjetnici, a da su poeni koje je sticao u životu, izraz njegove čiste inteligencije.

“Ja sam njemu bio savjetnik od kako se znamo. On je čovjek kome u suštini ne trebaju savjetnici, ali koji voli da čuje ono što mu je duhovito i što je na neki način interpretacija stvarnosti”, rekao je Kusturica za Televiziju “Prva”.

Loading...

Kusturica je dodao da Dodik, međutim, hoće da posluša savjet i “u svakom pogledu predstavlja simbol opstanka”.

“Milorad Dodik je jedan neponovljiv čovjek. NJegovi poeni koje je sticao u životu su izraz čiste inteligencije. On je počeo na zagrebačkoj pijaci tako što je očevim ‘tamićem’ prebacivao paprike, luk i krompir i od te pijace do ove velike, u kojoj se nagađa bolje od svih drugih, pokazalo se da je to jedna energija kojoj teško iko može doći kraja”, rekao je Kusturica.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!