Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Kovačević: Patriotski blok ne treba SNSD-u nego Srpskoj

Savez nezavisnih socijaldemokrata vjeruje da će doći do formiranja patriotskog bloka za Republiku Srpsku na nivou BiH kako bi interesi Srpske i njenih građana na tom nivou bili adekvatno zaštićeni, izjavio je danas Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

On je rekao da jedan takav blok nije potreban SNSD-u, već Srpskoj i njenim građanima.

“Oni koji su u proteklom periodu činili vlast na nivou BiH, iako su tada bili manjina kada je u pitanju broj osvojenih glasova u Srpskoj, dobili su na ovim izborima jasnu poruku – da nisu radili u korist građana Srpske i da građani očekuju i od njih da nešto promijene ukoliko žele u budućnosti da ostvare neki bolji rezultat”, naveo je Kovačević.

On kaže da u opoziciji postoje dva bloka, od kojih bi jedan nešto da promijeni.

Kovačević ističe da drugi blok i poslije osam uzastopnih izbornih ciklusa na kojima su doživjeli poraz ne želi ništa da promijeni i želi da sačuva isti stav prema Miloradu Dodiku, SNSD-u, vladajućoj koaliciji, ali i prema Srpskoj i BiH.

“Mi u SNSD-u ne bismo imali ništa protiv toga, jer bi to i na sljedećim izborima dovelo do naše uvjerljive pobjede, ali mislimo da bi građanima Republike Srpske bilo potrebno da svi iz Srpske stanu na jednu stranu i da zajedno čine da Republika bude jača i da niko, ni BiH, ni bilo ko drugi, ne može da učini bilo šta nažao Srpskoj”, istakao je Kovačević.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button