Sport

Tadaić osvojio bronzanu medalju na Svijetskom kupu

Branko Tadić član džudo kluba Zvijezda iz Banjaluke osvojio je treće mjesto u Kopru.

“Ovo je još jedan u nizu velikih rezultata koje su članovi našeg kluba ostvarili u 2018. Branko je ove godine imao tri odlična nastupa na evropskoj sceni, gdje je u Italiji početkom sezone bio peti, u Zagrebu je bio sedmoplasirani, i sada pred kraj sezone se uspio popeti na pobjedničko postolje osvojivši bronzanu medalju u Sloveniji. Ovo je prva medalja sa evropskih kupova koja je stigla u Banjaluku, i jako smo ponosni što je nekome iz našeg kluba to prvom pošlo za rukom”, rekao je Jasenko Delić, predsjednik Zvijezde, čiji će takmičari do kraja godine nastupiti i na Evropskom kupu u Đeru.

On je rekao da bi im je svaki plasman bolji od sedmog mjesta donio važne bodove na evropskoj rang listi što nam je od velike važnosti za početak slijedece seozne. Takođe, istakao želju da klub napravi svoju salu, ali i da dobije podršku institucija.

“Džudo klub Zvijezda je najbolji klub u Banjaluci i u Krajinskoj regiji, što pokazujemo rezultatima, masovnosti, organizacijom takmičenja i trening kampova. Još nam preostaje da izgradimo svoju džudo salu, što je od esencijalnog značaja za dalje pravljenje vrhunskih sportskih rezultata. Apelujemo i nadamo se pomoći Uprave grada Banjaluka i resornih ministarstava, a mislim da smo uradili sve sto je do nas kao sportskih radnika.”

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!