Politika

Dodik: Predložićemo Radovana Viškovića za mandatara

Aktuelni predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da će ova stranka novoizabranom predsjedniku Republike Željki Cvijanović predložiti Radovana Viškovića za mandatara za sastav nove Vlade Srpske.

“Vjerujemo da će i naši koalicioni partneri podržati naš prijedlog da buduću Vladu Republike Srpske vodi dugogodišnji funkcioner SNSD-a, potpredsjednik naše partije i šef poslaničke grupe SNSD-a u dosadašnjem sazivu Narodne skupštine”, rekao je Dodik Srni upitan da prokomentariše medijske spekulacije u vezi sa imenom budućeg mandatara za sastav nove Vlade.

Loading...

Dodik je naglasio da Višković, osim političkog staža kroz tri mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ima i značajno iskustvo iz privrede, gdje trenutno obavlja dužnost izvršnog sekretara za saobraćaj u kompaniji “Boksit” Milići, što je, kako je rekao, SNSD, takođe, imao na umu odlučujući o imenu budućeg mandatara.

Radovan Višković je docent doktor tehničkih nauka iz oblasti saobraćaja. Rođen je 1. februara 1964. godine u Milićima.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!