Politika

SDS Doboj odlučio: Ulazi u vlast! (VIDEO)

Gradski odbor SDS-a Doboj odlučio je da će njihova tri poslanika iz Izborne jedinice pet učestvovati u vlasti i na nivou Republike Srpske i BiH.

Na sjednici Skupštine Gradskog odbora SDS-a danas je jednoglasno odlučeno da će nosioci poslaničkih mandata iz Doboja iz Izborne jedinice pet u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Marić, Danijel Јošić i Nina Bukejlović podržati skupštinsku većinu, a da će Obren Petrović, koji je dobio mandat u PS BiH, prihvatiti poziv novoizabranog srpskog člana Predsjedništva Milorada Dodika za formiranje patriotskog bloka.

Članovi Skupštine zatražili su odgovornost rukovodstva stranke za loše izborne rezultate i hitno održavanje unutarstranačkih izbora. Osudili su i napade pojedinih visokih funkcionera stranke na članstvo u Doboju.

“Skupština GO SDS Doboj pruža punu podršku novoizabranim nosiocima mandata da budu dio vlasti u Parlamentu BiH i u NS RS, a u cilju zastupanja interesa svih građana Doboja. Usljed ubjedljivo najlošijeg rezultata od osnivanja SDS ostvarenih na opštim izborima 2018. Skupština GO SDS Doboj poziva na odgovornost i traži hitno sprovođenje prijevremenih unutarstranačkih izbora kako bi se izbjegle dalje posljedice za stranku zbog lošeg rukovodstva”, naglasio je član GO SDS Doboj Boris Јerinić.

Izvor
RTRS
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!