Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Cvijanović: Uskoro nove smjene (VIDEO)

Pozicije će u novom talasu smjena iz vladajuće koalicije morati da napuste i kadrovi koji ne pripadaju DNS-u.

Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović potvrdila da smjenama nije kraj, ali i podsjetila da su razrješenja prvo počela od SNSD-a, samo što kako je rekla u pitanju nisu bila zvučna imena, poput razriješenih DNS-ovih funkcionera. Fotelje su u posljednji čas neki, bar za sada, i uspjeli da sačuvaju.

“Rekla sam da vam neću reći juče, što bih ja vama to danas rekla. Vi biste da držite tenziju, a ja da svaki dan da kažem – biće još. Dobro, biće još. Biće još, evo pomogla sam vašem programu, biće još. I jesu se neki spasili, tačno, zato što su uradili ono što su trebali puno prije”, istakla je Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Republike Srpske.

SP-ov Milenko Savanović već se izjasnio da nema zvaničnu informaciju o njegovoj eventuialnoj smjeni, kao i da su medijski naslovi koji to nagovještavaju naručeni.

Iako se dugo spekuliše da bi fotelju mogao da izgubi i direktor javnog preduzeća Šume Srpske, Risto Marić, protiv kojeg je podnesen izvjestaj Tužilaštvu, danas poručuje da o njegovoj smjeni nije čio ni riječ.

“Mogu li ja vas nešto pitati – odakle vama takva informacija? Ja nemam takvu informaciju. Evo ja sam dao odgovor, ja takvu informaciju nemam, a kad bude ta informacija, budite sigurni da ćete prvi znati. Razlog za smjenu direktora u gazdinstvima i direktora javnih preduzeća mora prije svega da bude poslovanje organizacionog dijela ili poslovanje javnog preduzeća, a politike će da kažu zbog čega se smjenjuje neko ili ne smjenjuje”, istakao je Risto Marić, direktor JP “Šume” Republike Srpske.

Iz ŠG “Vrbanja” Kotor Varoš smijenjena je DNS-ova Daliborka Kerezović Damjanović. Fotelju su izgubili i Đorđe Popović, direktor RITE Ugljevik, kao i Saša Panić, direktor Poslovne zone Banjaluka.

Najviše odjeka, ipak je imalo razrješenje DNS-ovog Dane Maleševića iz Ministarstva prosvjete, a na ledu su, kako se danima spekuliše, i direktor Puteva Nenad Nešić, kao i direktor Nove Banke Milan Radović.

https://youtu.be/vooAcS-vpFM

Izvor
ATV
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button