Sport

Klop: Beograd pravi sjajnu atmosferu, ali ne bojimo se Marakane

Iz Liverpula poručuju da se ne plaše pune "Marakane"

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da je svestan da će njegov tim igrati u bučnoj atmosferi u Beogradu protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona, ali da se ne plaši ambijenta.

– Moramo da budemo spremni za borbu i veliku utakmicu, mi smo Liverpul i znamo šta to znači. Siguran sam da će moji igrači na pravi način reagovati. Beograd pravi sjajnu atmosferu, ali ne bojimo se ‘Marakane – rekao je Klop na konferenciji za novinare na stadionu “Rajko Mitić”.

Loading...

O duelu sa Crvenom zvezdom Klop kaže da nije pričao sa bivšim asistentom Željkom Buvačem, sa kojim je dugo sarađivao, ali se nisu najbolje rastali.

Klop dodaje da je Liverpul pred imperativom pobede i da mora da dođe do nje pred odlučujuće mečeve sa Pari Sen Žermenom i Napolijem.

Fudbaler Endrju Robertson očekuje trijumf Liverpula, ali ističe da nece biti lako kao što je bilo na Enfildu (4:0).

– Očekujemo posebnu atmosferu, ona puno znači domaćem timu i biće teško. Ako pobedimo biće nam lakše za prolaz iz grupe i uradućemo sve da do nje dođemo. Biće drugačije nego na Enfildu, znamo kako je bilo Napoliju, ali verujem u naše sposobnosti – poručuje levi bek “crvenih”.

Utakmica C grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula igra se sutra na stadionu “Rajko Mitić” od 18.55.

Izvor
Večernje novosti
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!