Politika

Trivićeva o ”preletu” dijela opozicije

Budući poslanik u Narodnoj skupštini RS Jelena Trivić osvrnula se na vladajući trend prilaska dijela opozicije Miloradu Dodiku, u želji da se dokopaju dijela kolača u vlasti.

Ona je na Fejsbuku objavila post kojim podsjeća dojučerašnje kolege u Savezu za pobjedu kakva je uloge opozicije.

Loading...

“Pitanje ulaska u vlast, do juče opozicionih partija, zajedno sa SNSD-om nije pitanje pukog političkog pragmatizma. Takav politički zaokret do juče žestokih protivnika režima (kako su ih sami nazivali) znači serviranje jednog velikog dijela naroda onima kojih se narod boji. I to na tacni.
Zato oni koji hrle u vlast treba da znaju da postoje ljudi koje ovakva vlast guši i uskraćuje im osnovne ljudske slobode.

Politička opozicija treba da postoji da bi pružila podršku onima koji nisu u sistemu vlasti a mogu biti i najbolji student, i doktor, i stručnjak….da im pruži vjeru i nadu da nije sve uzaludno ako niste u sistemu vlasti.

Zato je pitanje koalicije sa SNSD-om pitanje političke odgovornosti prema narodu i kao takvo, mora da sadrži dimenziju ljudskosti koliko god to u politici izgledalo nepragmatično”, napisala je Trivićeva.

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!