Društvo

Davor Dragičević: Osim Ifeta niko neće biti glavni, nema potrebe za sto advokata (VIDEO)

Ifet Feraget ostaje naš jedini advokat, ponovio je večeras Davor Dragičević, otac stradalog Davida koji mjesecima traži istinu o smrti njegovog sina.

– Tužilaštvo zna i priznalo je danas, sve što sam rekao ovdje je istina. Ifet Feraget je ostao uz mene, on je i bio priključen timu na moj zahtjev. O ostalima ne bih da sudim, neko se prepao, ne zamjeram nikome. Zora će ostati uz mene i majku Suzanu i davati nam savjete. Osim Ifeta niko neće biti glavni, nema potrebe za sto advokata, a ostalim troma je otkazana punomoć. Ako su bili moji zastupnici trebali su me lično obavijestiti o sastanku – izjavio je Davor okupljenim građanima, nakon što se danas zvanično rastao sa pravnim timom formiranim u avgustu.

Loading...

“Ubice, ubice” skandirali su građani koji su došli na banjalučki Trg da daju podršku ovoj porodici u borbi za istinu.

– Kada se riješi ubistvo Davida Dragičevića i Dženana Memića, sve će se drugo riješiti. Da nisam izašao ovdje i svi vi, predmet bi ostao zaključan. I Muriz Memić je izašao i mi idemo do kraja – poručio je Davor.

Udruženje “Pokret Pravda za Davida” biće uskoro formirano, najavio je on, dodavši da će sjedište grupe biti u Banjaluci, a za dijasporu u Beču.

– Ko ima nedoumica u vezi finansija, neka dođe, sve ću vam pokazati, slobodno pitajte. Svaka pomoć koja vam bude trebala, mi smo tu, kao i vi što ste nam dajete 229 dana. Gledajte svoju porodicu, ne trošite svoju energiju na ubice i zločince. Samo tako možemo stvoriti bolje okruženje za našu djecu – rekao je Davor.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!