Magazin

Emina Jahović zaljubljena: Na njemu mi se sviđa sve

Pjevačica Emina Jahović nedavno je uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a upoznala je i njegovu familiju, koja ju je lijepo prihvatila.

Emina Jahović u junu ove godine se zvanično razvela od Mustafe Sandala, ali su se oni rastali godinu dana ranije. On je krenuo svojim putem i upoznao manekenku Džeren Hindistan, s kojom je u ljubavi, dok je pjevačica uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom. Emina otkriva da joj je leijpo sa njim i da se i dalje upoznaju.

Loading...

“Upoznali smo se i nekoliko puta smo izašli, jako je lepo i fino. Upoznala sam se sa njegovom familijom, bili smo na porodičnom ručku i videjćemo šta će biti, polako korak po korak”, sa osmjehom na licu priča Emina, a na pitanje šta joj se najviše dopada kod novog momkom, kaže:

“Ne znam šta bih ti rekla, sve, sve.”

Nakon razvoda od Mustafe, Emina se potpuno posvetila sinovima Jamanu i Javuzu, pa sa njima trenira, radi domaće zadatke…

“Oni treniraju sa mnom i gledaju mene i Mustafu, a mi vjerujemo da djeca ne uče od roditelja slušajući ih, već gledajući ih. Mi ih vaspitavamo na takav način da sutra budu sportisti i da rastu sa puno ljubavi jer smo mi ostali dobri prijatelji poslije razvoda i uvijek će tako biti”, kaže pjevačica koja je u Srbiju došla bez mališana.

“Sinovi su sa tatom u Istanbulu i čekaju mamu. Ja se brzo vraćam i vraćam se svom poslu jer razrađujem novu liniju kozmetike”, poručuje Emina.

Pjevačica živi u Istanbulu i u Srbiju dolazi na nekoliko dana, ali i pored toga joj nedostaje zemlja u kojoj je rođena.

“Najviše mi nedostaju prijatelji i rođaci i atmosfera. Ja bih mogla najviše da pjevam nostalgične pjesme koje slušaju ljudi u inostranstvu”, kroz osmjeh kaže pjevačica.

Inače, mnoge interesuje ko je Sadetin Saran koji je osvojio Eminino srce. Dva braka, veze sa ljepoticama, ćerka i orgromno bogatstvo mogli bi da stoje u biografiji Emininog novog momka. Do 12. godine živio je u Americi, a potom se sa porodicom preselio u Tursku. Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentaki. Radio je u Ministarstvu kulture i turizma

Republike Turske i bio kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima, sa kojim je postigao nekoliko rekorda. U okviru te kompanije, koja postoji od 1995. godine, posluje u šest različitih sektora, a angažovani su i u inostranstvu, gdje takođe imaju velike investicije.

Napravio je sopstvenu televiziju “S sport”, u koju je uložio oko 75 miliona evra i koja je danas vrlo uticajna poslije godinu i po dana od osnivanja. Takođe, Saran je i vlasnik više radio-stanica. U njegovoj biografiji stoji i da je bio izuzutno uspješan menadžer Fenerbahčea. Njegovo bogatstvo se svrstava među petnaest vodećih u svijetu.

Izvor
Novosti.rs
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!